Gratis levering vanaf 50,- excl.
Voor 15:00 besteld, direct verzonden!
Zakelijk - Op rekening mogelijk
Voor bedrijven en particulieren
4,5/5 tm-google
Anti diefstal slot

Anti diefstal slot

Datum: 30 Oktober 2023 Auteur:Sjim van der Klei minuten lezen
Een anti diefstal slot wordt gebruikt om zeecontainer wielen onverrijdbaar te maken. Het anti diefstal slot is een extra beveiligingsmiddel voor zeecontainers die op buitenterrein staan. Zonder sleutel is het niet mogelijk om de zeecontainer in beweging te krijgen. Zo biedt het slot een bescherming tegen diefstal, maar voorkomt ook potentiele schade aan zowel de container als de lading.

Wat is een anti diefstal slot?

Zeecontainers worden vaak op buitenterrein opgeslagen en zijn beveiligd met sloten. Sinds de opkomst van zeecontainer wielen is het transportteren van zeecontainers vermakkelijkt. Dit betekent ook dat het mogelijk is voor onbevoegde om een zeecontainer te verplaatsen. Het anti diefstal slot maakt de container wielen volledig onverrijdbaar en beschermt tegen ongewenste toegang en mogelijke diefstal. Het anti diefstal slot is vergelijkbaar met een wielklem. De klem wordt vastgeklemd aan de spaken van de zwenkwielen, waardoor de rol volledig wordt geblokkeerd. De klem kan alleen er afgehaald van worden door een unieke insteeksleutel. De anti diefstal sloten hebben opvallende kleuren, namelijk geel en rood. Ze zijn vervaardigd van staal en een rood pvc deel, waarmee de lak van het wiel wordt beschermd.

Bescherming tegen Diefstal

De voordelen van anti diefstal sloten zijn talrijk en cruciaal voor bedrijven die waardevolle goederen verschepen. Allereerst bieden deze sloten een fysieke barrière tegen diefstal. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen manipulatiepogingen, waardoor ze een robuuste bescherming bieden tegen onbevoegde toegang. 

Een ander voordeel is de preventie van schade. Wanneer een container wordt geforceerd door dieven, kan dit leiden tot aanzienlijke schade aan de container zelf, evenals aan de lading binnenin. Anti diefstal sloten verminderen het risico op dergelijke schade aanzienlijk, waardoor bedrijven kostbare reparaties en verlies van goederen kunnen vermijden.

Hoe wordt een anti diefstal slot vastgezet?

Het bevestigen van een anti diefstal slot aan een zeecontainer wiel is eenvoudig. Deze sloten worden vergrendeld aan de spaken van de velg, waardoor ze niet gemakkelijk kunnen worden verwijderd zonder de insteeksleutel. Ze worden geleverd met unieke sleutels en sloten.

Om een anti diefstal slot vast te zetten, plaatst de gebruiker het slot in de breedte van het wiel tussen de spaken. Vervolgens wordt de klem vastgezet door middel van een slot. Het slot is ontworpen met een stalen behuizing en een sterke vergrendelingsmechanisme die voorkomt dat het slot wordt geforceerd. Deze stevige bevestiging zorgt ervoor dat de container veilig is tijdens het transport en dat de inhoud intact blijft, zelfs in potentieel risicovolle omgevingen.

Zeecontainer wielklem van Interwiel

Bij Interwiel begrijpen we het belang van beveiligingsoplossingen voor zeecontainer wielen. Daarom bieden wij anti diefstal sloten aan die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze sloten zijn zorgvuldig ontworpen en getest om optimale bescherming te bieden. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via [email protected]+31 (0)26 383 5988 of live chat. Ook kunt u onze ''Container Wielen Gids'' lezen, waarin alle informatie en details worden beschreven om uw container moeiteloos te manoeuvreren.

Neem contact op
* Verplichte velden Verstuur
Vergelijk producten0