OEM / Grootzakelijk

Voor OEM / Grootverbruikers van wielen en lagers biedt Interwiel maatwerk

Als onafhankelijke groothandel en importeur is Interwiel voortdurend bezig met het optimaliseren van ons productaanbod op basis van prijs, kwaliteit en voorraad. Hierdoor kunnen wij kwalitatieve producten en snelle levertijden hanteren in combinatie met scherpe webshop prijzen. Voor producenten van eindproducten of grootverbruikers op grootschalige basis biedt Interwiel de mogelijkheid om producten in grote hoeveelheden in te kopen tegen scherpe netto prijzen. In veel gevallen leidt dit tot een hogere winstmarge op uw eindproduct.

Met meer dan 30 jaar ervaring als betrouwbare leverancier voor klanten in diverse branches, beschikken wij over uitgebreide kennis en ervaring. Wij begrijpen wat uw behoeften zijn en streven ernaar om snel, betrouwbaar en tegen een competitieve prijs te leveren zodat u zich volledig kunt concentreren op uw core-business.

Maatwerk:

Bij Interwiel zijn we gespecialiseerd in meer dan alleen wielen of kogellagers. Mocht het gewenste product niet in ons assortiment beschikbaar zijn, dan is er maatwerk mogelijk. Naast de standaard kwaliteitswielen, zijn er talloze wiel combinaties mogelijk, graag denken wij mee over de best passende oplossing voor uw specifieke toepassing. Op basis van uw wensen en toepassing ontwerpen we een geheel nieuw (zwenk)wiel of passen we onze bestaande wielen aan naar jouw wensen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit:

Interwiel levert ‘’Industrial quality", dit betekent dat alle producten die wij leveren op meerdere uitgangspunten getest en geschikt zijn voor de industriële (zakelijke) markt. Wij werken enkel samen met gerenommeerde fabrieken die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. De producten ondergaan een drievoudig testproces, waarbij allereerst de fabriek zelf gebruik maakt van geavanceerde technologieën. Vervolgens worden de inkomende goederen in ons magazijn in Duiven steekproefsgewijs getest op diverse criteria, waaronder de maatvoering, draagvermogen en rolweerstand. Ten slotte vindt er nog een eindcontrole plaats bij het uitleveren van zendingen.

Levering:

Wij snappen als geen ander dat OEM klanten afhankelijk zijn van onderdelen en materialen om hun productie voort te zetten. Daarom hebben wij onze logistieke processen en distributie op diverse vlakken geoptimaliseerd, zo wordt via ons ERP systeem de voorraad nauwkeurig gemonitord en door middel van algoritmes inkoopadviezen gegenereerd en ingekocht. Daarnaast werken wij ook met afroeporders, waarbij een gedeelte van de voorraad gereserveerd wordt voor wanneer u het nodig heeft. Zo bent u verzekerd dat u uw goederen op tijd ontvangt en heeft u geen kapitaalbeslag.

Wij verpakken pallets en pakketten op een duurzame en zorgvuldige wijze, zodat de kans op mogelijke problemen geminimaliseerd wordt tijdens het logistieke vervoer. Voor pakketten wordt gebruik gemaakt van gerecycled opvulmateriaal, dubbele golf dozen in diverse maten, tape en meerdere omsnoeringsbanden. Voor pallets gebruiken wij gerecyclede pallets met een palletdozen gecombineerd met omsnoeringsbanden en folie.