Over ons

Alle oplossingen voor wielen en lagers die u zoekt, vind u bij Interwiel. Ons brede productaanbod is het resultaat van 30+ jaar ervaring in de advisering, ontwikkeling en het leveren van wielen en lagers. Wij leveren hoofdzakelijk aan bedrijven, maar ook aan particulieren.

Interwiel is een onafhankelijke importeur en producent van wielen en lagers. Onze missie is om technische oplossingen en producten te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor bedrijven in verschillende sectoren, door hen te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten, deskundig advies, uitstekende klantenservice in combinatie met een toegankelijke website. Ons doel is om bij te dragen aan het succes van onze klanten door het leveren van technische oplossingen die hun prestaties, efficiëntie en concurrentievermogen verbeteren.

Dit realiseren wij doordat onze product catalogus zorgvuldig is opgezet om diverse klantbehoefte te voorzien van standaard en specialistische producten, waarbij voor OEM'ers maatwerk mogelijk is. Onze webshop is toegankelijk, gemakkelijk te gebruiken en actueel. Voor onze zakelijke klanten kunt u producten inkopen op verschillende manieren:

  • Via uw eigen ERP systeem, per inkooporder;
  • Via de webshop;
  • Telefonisch of per mail.

Als u besteld per webshop kunt u gebruik maken van diverse opties:

- Apart facturatieadres en afleveradres;
- Apart e-mailadres voor de factuur;
- Op rekening bestellen (14 dagen);
- Een referentie of inkoopnummer toevoegen op de pakbon, orderbevestiging en factuur. 
- Voor Belgische klanten hanteren wij een ICP (0%) levering, wanneer er een btw nummer wordt ingevuld.

Klantenservice

Bij Interwiel geloven we dat betrouwbare klantenservice de hoeksteen is van een succesvolle samenwerking met onze klanten. We begrijpen dat een uitstekende klantenservice niet alleen draait om het leveren van hoogwaardige producten, maar ook om het bieden van een snelle en betrouwbare ervaring.

Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, technisch advies te bieden en u te ondersteunen bij uw aankoopbeslissingen. We streven ernaar om snel en efficiënt te reageren op al uw vragen en verzoeken. Ons team beschikt over 30+ jaar ervaring en kennis over zwenkwielen, industriële rollen en lagers. We nemen de tijd om naar uw behoeften te luisteren en u te voorzien van advies op maat, zodat u de juiste producten kunt selecteren die aan uw specifieke vereisten voldoen. U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons via [email protected], +31 (0)26 383 5988 of live chat.

Bovendien begrijpen we dat tijd cruciaal is in zakelijke omgevingen. Daarom streven we ernaar om uw bestellingen snel en efficiënt te verwerken, zodat u uw projecten zonder vertraging kunt voortzetten. Wij hanteren hoge voorraden en werken samen met betrouwbare logistieke partners om ervoor te zorgen dat uw bestellingen zorgeloos worden afgeleverd.

Onze geschiedenis

Interwiel is opgericht in 2008 door Edwin van Loon, met als doel om hoogwaardige zwenkwielen met een toegankelijke webshop te leveren aan de zakelijke en consumentenmarkt. Sindsdien hebben we een sterke reputatie opgebouwd door onze toewijding aan een goede prijs-kwaliteit verhouding en klanttevredenheid. In de beginjaren richtten we ons voornamelijk op het aanbieden van het online assortiment van een gerenommeerde Duitse fabrikant. Naarmate de vraag van onze producten toenam, breidden we ons assortiment uit en gingen we samenwerken met diverse gerenommeerde fabrieken in Duitsland, Italië en China. Dit stelde ons in staat om onafhankelijk een bredere selectie van producten aan te bieden tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

Gedurende de jaren hebben we niet alleen ons assortiment vergroot, maar ook onze operationele capaciteiten versterkt. We hebben geïnvesteerd in geavanceerde logistieke systemen en infrastructuur om ervoor te zorgen dat we onze klanten efficiënt kunnen bedienen. Dit heeft ons in staat gesteld om bestellingen snel te verwerken en betrouwbare leveringen te garanderen.

Daarnaast hebben we altijd veel waarde gehecht aan het opbouwen van een team van deskundige professionals. Onze medewerkers hebben uitgebreide technische kennis en begrijpen de behoeften van onze klanten. Ze zijn toegewijd aan het verstrekken van gedegen advies, technische ondersteuning en op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke eisen van onze klanten.

Vandaag de dag zijn we trots op onze positie als een toonaangevende groothandel. We bedienen een breed scala aan klanten, variërend van kleine lokale bedrijven tot grote industriële spelers in Nederland, België en Duitsland. Onze focus blijft gericht op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, betrouwbare service en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en we blijven ons inzetten om te voldoen aan hun verwachtingen. We kijken uit naar de toekomst en blijven streven naar excellentie in alles wat we doen.