Gratis levering vanaf 50,-
Voor 15:00 besteld, direct verzonden!
Op rekening mogelijk (Zakelijk)
Voor bedrijven en particulieren
Uitbreiding: Dubbele zwarte zwenkwielen

Uitbreiding: Dubbele zwarte zwenkwielen

0 reactie minuten lezen

Dubbele zwarte zwenkwielen:

Met trots presenteren wij onze uitgebreide zwarte zwenkwielen serie. Deze zwenkwielen zijn speciaal ontwikkeld voor de interieur- en apparatenbouw en hebben een industriële look en goede rijeigenschappen. Ze zijn leverbaar met plaat- en boutgatbevestiging en beschikbaar in Ø 50 tot 75 mm met een draagvermogen tot 100 kg.

De rijeigenschappen

De zwenkwielen worden veelal toegepast als meubelwielen en apparatenwielen. De wielen hebben een TPR rubber band die beschermt tegen vloerschade, niet-markerend en stil is. In combinatie met kogellagers bieden ze een lage rolweerstand en zijn ze robuust qua gebruik. De wielkappen beschermen tegen stof en vuil en verlengen de levensduur van het wiel. De dubbele zwenkwielen zorgen voor een betere wendbaarheid en een geleidelijke rijbeweging.

De Industrie look

Bij industrieel interieur wordt vaak gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en staal gecombineerd met kleuren als zwart, grijs, wit wat een robuuste stijl creëert. De zwarte dubbele zwenkwielen sluiten hierop aan omdat ze een zwart gecoate gaffel en een donker grijze (TPR) rubber band bezitten. Door de industriële look en goede rijeigenschappen van de wielen sluit het goed aan op de industriële trend waardoor je deze wielen goed met industriële meubels kan combineren. Door het dubbele wiel wordt er meer draagvermogen gecreëerd waardoor vier dubbele zwenkwielen meubels en apparaten kunnen verrijden van 200 tot 300 kg.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen dan kunt u contact opnemen via: +31 (0)26 383 5988 of [email protected]

Vergelijk producten0