Gratis levering vanaf 50,- excl.
Voor 15:00 besteld, direct verzonden!
Zakelijk - Op rekening mogelijk
Voor bedrijven en particulieren
4,5/5 tm-google
Een Terugblik op Interwiel's 2023

Een Terugblik op Interwiel's 2023

Datum: 29 December 2023 Auteur:Kay Verhalle minuten lezen
Het einde van het jaar nadert en bij Interwiel kijken we met trots terug op een goed jaar waarin wij u bedanken voor uw vertrouwen en de samenwerking in het afgelopen jaar. Wij wensen u een gelukkig, gezond en voorspoedig 2024. In dit blog artikel willen we een aantal ontwikkelingen van 2024 delen.

- Verhuizing nieuw bedrijfspand

Interwiel heeft in maart haar intrek genomen in een nieuw bedrijfspand. Na vele jaren gevestigd te zijn geweest in het vorige pand, was het de juiste tijd voor een stap voorwaarts. Het nieuwe onderkomen biedt Interwiel de ruimte en faciliteiten die nodig zijn om de komende jaren verder te groeien en onze service en voorraad uit te breiden ten behoeve van onze gewaardeerde klantrelaties.

- Nieuwe Caddy

Interwiel heeft recentelijk geïnvesteerd in een gloednieuwe bedrijfswagen, namelijk de Volkswagen Caddy, met als doel onze service naar een hoger niveau te tillen. Onze overtuiging in duurzame samenwerkingen en het opbouwen van persoonlijke relaties met klanten vormt de kern van onze bedrijfsfilosofie. Onze benadering, die streeft naar een hoge klanttevredenheid, omvat het persoonlijk bezoeken van klanten voor zowel advies als de levering van hoogwaardige wielen en lagers. Wat Interwiel onderscheidt, gaat verder dan alleen ons uitgebreide assortiment. Het is ook onze technische expertise die zich uitstrekt over diverse industrieën en toepassingen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen aan onze klanten, waarbij onze dienstverlening varieert van deskundig advies en grondige tests tot productie en voortdurende doorontwikkeling. Het is deze combinatie van productaanbod en diepgaande kennis die Interwiel tot een betrouwbare partner maakt voor al uw behoeften op het gebied van zwenkwielen en industrierollen.

- Productverbeteringen en ontwikkelingen

Interwiel, investeert doorgaans in onderzoek en ontwikkeling om onze producten en kwaliteit verder te verbeteren. Interwiel heeft het afgelopen jaar aanzienlijk geïnvesteerd in de uitbreiding van haar productportfolio. Deze investeringen omvatten diverse productgroepen, waaronder zwarte zwenkwielen, geleiderollen, kogelpotten en apparatenwielen.

Zwarte zwenkwielen: Stijlvol en Functioneel

Ons assortiment zwarte zwenkwielen is zorgvuldig samengesteld om niet alleen esthetisch aantrekkelijk te zijn, maar ook hoogwaardige prestaties te leveren. De nieuwe zwenkwielen zijn ideaal voor toepassingen waarin stijl hand in hand gaat met functionaliteit, zoals buitenkeukens, bbq's maar ook transportkarren voor podiumelementen.

Geleiderollen: Nauwkeurige begeleiding in Beweging

De investering in geleiderollen benadrukt ons streven naar precisie in industriële processen. Of het nu gaat om transportbanden, rollend materieel, productielijnen of andere geleidingstoepassingen, onze geleiderollen zijn ontworpen om een soepele beweging en nauwkeurige positionering te waarborgen. De geleiderollen zijn vervaardigd van hoogwaardig polyurethaan in combinatie met precisiekogellagers.

Kogelpotten: Efficiëntie voor transport

Bij Interwiel begrijpen we het belang van efficiëntie bij productielijnen. Onze kogelpotten zijn aanzienlijk verbeterd met diverse uitvoeringen, maten en draagvermogens. Sinds 2023 zijn de meeste kogelpotten uit voorraad leverbaar en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. 

Apparatenwielen: Standaard 

Ons assortiment apparatenwielen hebben wij in grotere getallen op voorraad, waarbij er snel en gemakkelijk uit voorraad geleverd kan worden per webshop, maar ook voor onze OEM klanten. De productgroep is zorgvuldig samengesteld in drie categorieën namelijk: enkele zwenkwielen (Ø 50 - 75 - 100 mm) - dubbele zwenkwielen (Ø 50 - 75 mm) - apparatenwielen (Ø 100 - 125 mm). Deze wielen bestaan uit een thermoplastisch rubberen band in combinatie met een polypropyleen velg en draadbeschermers, wat ze geschikt maakt voor apparaten die regelmatig, maar niet langdurig verplaatst worden. Of het nu gaat om industriële apparaten, broodsnijmachines of kantoorprinters onze apparatenwielen bieden een naadloze beweging.

Vooruitblik op 2024

Terwijl we het jaar afsluiten, kijken we vol verwachting uit naar wat 2024 zal brengen. We blijven streven naar excellentie in alles wat we doen en zullen blijven investeren in innovatie en klanttevredenheid. Namens het hele Interwiel-team willen we onze oprechte dank uitspreken aan onze klanten voor het vertrouwen en de samenwerking gedurende het afgelopen jaar. Wij wensen jou een gelukkig, gezond en vooral goed en gezond 2024.

Neem contact op
* Verplichte velden Verstuur
Vergelijk producten0