Kwaliteit

De kwaliteit van Interwiel 

In de dynamische wereld van technische producten en distributie speelt kwaliteit een cruciale rol. Zakelijke OEM-inkopers zijn voortdurend op zoek naar betrouwbare partners die hoogwaardige producten en diensten kunnen leveren. Als gerenommeerde groothandel in zwenkwielen en wielen, staat Interwiel bekend om haar kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en toewijding aan klanttevredenheid.

Eén van de belangrijkste voordelen van Interwiel als groothandel is de focus op betrouwbaarheid. Wij begrijpen als geen ander dat onze klanten erop vertrouwen dat hun toeleveringsketen efficiënt en duurzaam functioneert. Om deze reden zet Interwiel zich in om producten van ''industrial quality'' te leveren, dit betekent dat onze producten zijn ontwikkeld en voldoen aan de industrie standaarden voor de zakelijke markt. Elk zwenkwiel, rol of kogellager dat Interwiel aanbiedt, wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van duurzaamheid, prestaties en betrouwbaarheid. Dit zorgt ervoor dat voornamelijk bedrijven, maar ook particulieren kunnen vertrouwen op de producten die ze bij Interwiel aanschaffen, zonder zich zorgen te hoeven maken over onverwachte uitval of kwaliteitsproblemen.

Naast betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt Interwiel ook een uitstekende klantenservice. Het ervaren team van Interwiel staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, technisch advies te geven en op maat gemaakte oplossingen te bieden voor specifieke behoeften. Door nauw samen te werken met klanten begrijpt Interwiel de unieke uitdagingen waar onze klanten voor staan en streeft ernaar om oplossingen te bieden die voldoen aan hun eisen en verwachtingen.

Industrial quality

Interwiel levert "Industrial quality", dit betekent dat alle producten die wij leveren op meerdere uitgangspunten getest en geschikt zijn voor de (zakelijke) markt. Wij werken enkel samen met gerenommeerde fabrieken die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. De producten ondergaan een drievoudig testproces, waarbij allereerst de fabriek zelf gebruik maakt van geavanceerde test technologieën. Vervolgens worden de inkomende goederen in ons magazijn steekproefsgewijs getest op diverse criteria, waaronder de maatvoering, draagvermogen en rolweerstand. Ten slotte vindt er nog een eindcontrole plaats bij het uitleveren van zendingen.

Uitgebreide Product selectie

Interwiel biedt een uitgebreide selectie van zwenkwielen, industriële rollen en lagers voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om industriële machines, magazijnapparatuur, meubels, medische apparaten of andere specifieke toepassingen. Interwiel zijn catalogus is zorgvuldig opgezet om diverse klantbehoefte te voorzien van standaard en specialistische producten, waarbij voor OEM'ers maatwerk mogelijk is. Wij begrijpen als toeleverancier dat verschillende sectoren andere vereisten en behoeften hebben, daarom streven wij ernaar om bij te dragen aan het succes van onze klanten door het leveren van technische oplossingen die hun prestaties, efficiëntie en concurrentievermogen verbeteren. 

Technische Expertise

Bij Interwiel zijn we ervan overtuigd dat een betrouwbare klantenservice de basis vormt voor een succesvolle samenwerking met onze klanten. We begrijpen dat uitstekende klantenservice niet alleen draait om het leveren van hoogwaardige producten, maar ook om het bieden van een snelle en betrouwbare ervaring.

Bij Interwiel hechten wij veel waarde aan het opbouwen van een team met deskundige professionals. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide technische kennis en begrijpen de behoeften van onze klanten. Ze zijn toegewijd aan het verstrekken van grondig advies, technische ondersteuning en op maat gemaakte oplossingen, binnen de beschikbare mogelijkheden, voor onze klanten. Daarnaast hechtten wij veel waarde aan de bereikbaarheid en soepele communicatie, of het nu gaat om vragen over producten, bestellingen, levertijden of andere zaken. We streven ernaar om snel en efficiënt te reageren op al uw vragen en verzoeken. Met meer dan 30 jaar ervaring en kennis op het gebied van zwenkwielen, industriële rollen en lagers, is ons team goed uitgerust om u van dienst te zijn. We nemen de tijd om naar uw behoeften te luisteren en u te voorzien van advies op maat, zodat u de juiste producten kunt selecteren die aan uw specifieke vereisten voldoen. U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons via [email protected], +31 (0)26 383 5988 of live chat.

Lange termijn Samenwerking

Interwiel streeft naar het opbouwen van langdurige samenwerkingsrelaties met haar klanten. Wij begrijpen dat het leveren van hoogwaardige producten slechts het begin is van een succesvolle samenwerking. Daarom hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid en stellen ze alles in het werk om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen. Door doorgaans te investeren in kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantenservice, heeft Interwiel een sterke reputatie opgebouwd in de markt. Zakelijke (OEM) inkopers kunnen vertrouwen op hun producten en expertise om aan hun behoeften te voldoen en een succesvolle samenwerking op lange termijn te waarborgen.