Gratis levering vanaf 50,- excl.
Voor 15:00 besteld, direct verzonden!
Zakelijk - Op rekening mogelijk
Voor bedrijven en particulieren
4,5/5 tm-google
Interwiel verhuist naar nieuw bedrijfspand

Interwiel verhuist naar nieuw bedrijfspand

Datum: 27 Maart 2023 Auteur:Kay Verhalle minuten lezen
Interwiel heeft onlangs haar intrek genomen in een nieuw bedrijfspand. Na jarenlang gevestigd te zijn geweest in het oude pand was het tijd voor een nieuwe stap. Het nieuwe pand biedt Interwiel de komende jaren de ruimte en faciliteiten om verder te groeien en haar service te optimaliseren voor onze klantrelaties. De verhuizing van Interwiel naar het nieuwe pand aan de Impact 29 te Duiven biedt diverse voordelen voor zowel Interwiel als haar klanten. 

Uitgebreide voorraad

Interwiel investeert doorgaans in de voorraad van nieuwe en bestaande productgroepen. De afgelopen jaren is ons productaanbod op gebied van zwenkwielen en wielen, kogellagers en lagerblokken verder doorontwikkeld en is afgestemd op de behoeften van onze klantrelaties en markt. Interwiel streeft ernaar om nog sneller, efficiënter en consistenter te leveren. Het nieuwe pand biedt ruimte voor een grotere opslagcapaciteit, waardoor Interwiel de komende jaren verder kan groeien en zijn voorraad kan verder uitbreiden.

Uitgebreide faciliteiten

Het nieuwe pand biedt Interwiel de mogelijkheid om haar faciliteiten uit te breiden. Zo heeft Interwiel nu meer ruimte voor haar productieafdeling en magazijn. Hierdoor kan Interwiel haar klanten nog beter van dienst zijn met op maat gemaakte producten en snellere leveringen. Het nieuwe pand van Interwiel biedt een betere werkomgeving voor medewerkers. Het pand is ruimer en biedt meer centrale kantoorruimtes. Hierdoor zijn wij in staat snel te schakelen tussen diverse afdelingen om een goede service aan onze klanten te leveren. Daarnaast is er ruimte voor een showroom beschikbaar voor onze leveranciers en klanten.

Bereikbaarheid

Het nieuwe pand van Interwiel is goed bereikbaar vanaf de snelweg (A12). Leveranciers en klantrelaties kunnen Interwiel snel en eenvoudig bereiken. Interwiel kijkt ernaar uit om haar klanten te blijven bedienen met de beste producten en service. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze nieuwe locatie aan de Impact 29 te Duiven.

Neem contact op
* Verplichte velden Verstuur
Vergelijk producten0