Gratis levering vanaf 50,- excl.
Voor 15:00 besteld, direct verzonden!
Zakelijk - Op rekening mogelijk
Voor bedrijven en particulieren
4,5/5 tm-google
Interwiel breidt zijn wagenpark uit!

Interwiel breidt zijn wagenpark uit!

Datum: 13 Oktober 2023 Auteur:Kay Verhalle minuten lezen
Interwiel heeft recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe bedrijfswagen, een Volkswagen Caddy, om hun service naar een hoger niveau te tillen. Wij geloven in duurzame samenwerking en persoonlijke relaties met klanten. Onze aanpak, gericht op klanttevredenheid, omvat persoonlijke bezoeken aan klanten voor advies en leveringen van wielen en lagers. Wat Interwiel onderscheidt, is niet alleen hun uitgebreide assortiment, maar ook hun technische expertise in diverse industrieën en toepassingen. Ze bieden maatwerkoplossingen voor klanten, variërend van advies en testen tot productie en doorontwikkeling.

Om onze service naar een nog hoger niveau te tillen, heeft Interwiel recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe bedrijfswagen. Interwiel gelooft in een duurzame samenwerking met zijn klanten, de Volkswagen caddy stelt ons in staat om persoonlijk bij klanten langs te gaan, om op maat advies te verstrekken en om wielen of lagers af te leveren. Deze aanpak, gericht op klanttevredenheid en persoonlijke relaties, onderstreept onze toewijding aan het bieden van uitstekende service.

Bij Interwiel geloven we in het opbouwen van langdurige zakelijke relaties gebaseerd op vertrouwen en expertise. Wat Interwiel onderscheidt, is niet alleen ons uitgebreide assortiment, maar ook onze technische expertise in diverse industrieën en toepassingen. Onze accountmanagers staan niet alleen telefonisch tot uw beschikking, maar kunnen ook ter plaatse komen om u te adviseren. Met onze jarenlange ervaring begrijpen wij dat elk bedrijf, branche en toepassing uniek is, daarom kiezen wij voor een persoonlijk aanpak.

Technische Expertise & Maatwerk oplossingen

Bij Interwiel begrijpen we dat de keuze uit ons ruime assortiment soms niet genoeg is. Voor onze OEM klanten of grootverbruikers kunnen wij diverse maatwerk oplossingen adviseren, testen, produceren en door ontwikkelen. 

Onze aanpak

Interwiel werkt nauw samen met haar klanten om elk probleem grondig te analyseren of behoefte te begrijpen. Als bestaande producten niet voldoen om het probleem op te lossen, gaan we een stap verder door op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen. Onze ervaring strekt zich uit tot het leveren van op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen voor grote zwaarlast toepassingen van 50 ton tot en met esthetische verbeteringen voor buitenkeukens. Indien gewenst, bieden wij ook de mogelijkheid voor volume import.

Interwiel bedient bedrijven met unieke uitdagingen en specifieke behoeften, vaak bepaald door de vereisten van de omgeving of de ondergrond waarop de wielen worden gebruikt. Niet alleen dat, ook kunnen bestaande toepassingen worden geoptimaliseerd op basis van esthetiek, ergonomie, kwaliteit of economische voordelen.

Van zwenkwielen tot Vulkollan heftruckwielen, van roestvrijstalen wielen tot industriële gevelliftinstallaties, onze wielen vinden hun weg in diverse toepassingen. Of het nu gaat om het bureau waar u aan werkt of de fabriek waar uw auto vandaan komt, onze maatwerkoplossingen zijn te vinden in veegmachines, rolcontainers, heftrucks en interne transportsystemen voor industriële omgevingen. Nationale en internationale bedrijven vertrouwen op de oplossingen die wij bieden, dankzij onze expertise in maatwerk. Bij Interwiel gaan we verder dan standaardproducten en bieden we oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw unieke behoeften.

Contact opnemen met Interwiel

Voor meer informatie over onze producten en diensten, neem gerust contact met ons op:

Neem contact op
* Verplichte velden Verstuur
Vergelijk producten0